fredag 28 januari 2011

När hunden inte får VARSÅGOD!

Skrattar gott åt Douglas.
I bland om man har mycket som man håller på med (läs jag) ;-)
Kan det gå så här:
Douglas får sin mat i skålen, jag ställer ner den på golvet..går därifrån för att kanske fortsätta med något jag håller på med. Efter en stund när jag kommer tillbaka (3-4 minuter så där) sitter han och tittar ner i sin matskål..med en vät dreggelpöl under...
...då har jag glömt att säga VARSÅGOD!
Ja ibland är han väldigt lydig!

Men barnens mackor som ligger på rumsbordet ensamma i två sekunder, de tar han genast!

4 kommentarer:

Magdalena sa...

Haha, vad rolig han är!

Anonym sa...

Vilken väldig lydnad just vid Douglas matservering, Imponerande!!!

Anonym sa...

Mackorna är väl godare :)/Görel

Anette sa...

Duktiga Douglas ;)

Skicka en kommentar