måndag 3 januari 2011

Bloggstart!

Jag sitter och läser igenom gamla inlägg. Jag började att blogga i maj 2008..Men i maj och juni det året var inläggen mycket få. 3 eller 4 i månaden.
I december 2010 hade jag gjort 53 inlägg (!), om de är roliga, intressanta eller tråkiga överlämnar jag åt er läsare att tycka till om. Men jag måste säga att det är ganska roligt (eller kanske inte alltid) att läsa vad jag skrivit förut. Vissa saker kommer jag inte ens i håg att jag skrivit, så det blir ju ny läsning för mig också *fniss*..

Jag tycker att det är roligt att fundera ut saker att skriva om. I bland kommer det av sig själv.
Jag har favorit bloggar som jag följer dagligen och gillar att få tips och ideér, och att bli inspirerad. Fotobloggar är jag också mycket road av. Har de också en fin och lockande design så är det underbart.
Vad tycker Du om att läsa i en blogg? Har du favoritbloggar som du besöker ofta?

ps. Hittade också att den 16 december förra året anmälde jag mig till MIDNATTSLOPPET augusti 2010..Nu måste jag hitta en ny utmaning och hitta en målbild.
Den ska vara :


POSITIV

MOTIVERANDE

MÖJLIG ATT FÖRVERKLIGA

TYDLIG OCH KONKRET

RIMLIGT TIDSPERSPEKTIV

ANVÄNDAS REGELBUNDET

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar