lördag 4 december 2010

Pass och vaccin....


I dag åkte vi in till stan för att fixa mitt och killarnas pass. Och det var många, många andra som hade tänkt precis samma sak, kan jag säga. Drygt en timmes kö, men det gick bra. Det var ju i alla fall varmt i polishuset. Ute var det liksom korsdrag mellan husen. Burr!!!
Sedan åkte vi till Lotta för Maxi´s och min andra vaccination. Maxi uppgraderade sitt plåster från Lille Skutt. till Skalman! ;-)
Ja, snart är vi helt startklara för Thailandsresan.. Härligt! Jag tror att tiden kommer att gå jättesnabbt!
Killarna fick Lingon och blåbärsglögg av Leffan. Det var så uppskattat att vi fick ta oss en tur till Ica för att köpa hem samma sort! :-)
Har tittat på Så mycket bättre och jag ÄLSKAR Cornelis
"Somliga går i trasiga skor".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar