söndag 24 oktober 2010

Vi sprang för hivet!!!

Så var det avklarat! Aidsloppet!Undrade i morse när jag tittade ut genom fönster vad jag hade gett mig in på. Ösregn och 1 plusgrad! Burr!
Magdalena skulle hämta upp mig så att vi skulle ta bussen in tillstan, men hon föreslog att vi skulle ta bilen hela vägen in. Det var ett bra vall för vi kunde sitta i den och värma oss innan loppet.
Vi hämtade våra nummerlappa och satte oss i bilen och småpratade.
Usch det känndes mer och mer tungt i vädret, när det bara fortasatte att regna.
Men ju närmare startiden vi kom så blev jag lite mer "taggaad". Lite uppvärmning och start klockan 12.30.
Kallt i början men snart var pulsen i gång och värmen började komma. Ganska behaglig tur faktiskt.
När vi hade sprungit i 50 minuter började jag/vi att fundera på om vi verkligen hade sprungit rätt väg. Det var ganska långt kvar och vi hade hålli ett bra tempo med jämn fart..Efter vägen dök det upp fler och fler som var lika förvirrade som oss. Till slut insåg vi att vi hade sprungit längre än vad vi skulle, så då sprang vi lite egna vägar. Efter 1 timme och 19 minuter gick vi i mål...Då hade vi nog sprungit i 12 eller 13 kilometer.. Men jag ser det som en träning och att jag klarade att springa så långt utan att gå.
I presentpåsen låg det ett äpple och 6 kondomer :-)
Jag har sprungit för hivet och för mig själv så klart.
Tack för skjutsen och sällskapet Magdalena!

1 kommentar:

Magdalena sa...

Tack själv. Jäklar vad mina lår och vader brände när jag låg i badkaret - det gjorde riktigt ont!

Skicka en kommentar