fredag 22 oktober 2010

Veckan och fredag i dag!

Fredag i huset...inte helt fel.
Snön kom i morse och det var kaos (som vanligt vid första snön)..Jag är ganska glad över att jag slipper ta bilen till jobbet, när det blir snökaos.
Åkte till Rimbo för att handla, jag kan lova att det var GLASHALT på vägen nu när det börjar att frysa på.
Mio är fortfarande ute med bästisen Adam :-) han kom in för att äta men försvann snabbt ut igen. Han har varit ute sedan klockan 15.30 tror jag. Härligt med barn som gillar att vara ute. Linus är lite kraxig och har ont i halsen.
Simon sitter vid datorn..
Jag har tvättat alla löparkläder inför söndagens lopp. Vet inte riktigt om jag har valt rätt tid och dag för ett 10 kilometers lopp. Inte lika ihärdig nu med löpningen...men jag springer fortfarande. Men det gick ju kanonbra i tisdags när vi sprang 7.8 km så det ska nog gå. Roligt att Magdalena också ska springa, kanske får jag sällskap en liten bit i alla fall. Jag är en liten snigel jämfört med henne. ;-) Det går så himla mycket lättare att springa då!!

TREVLIG HELG PÅ ER ALLA!

1 kommentar:

Anette sa...

Det kommer att gå konon bra :9

Skicka en kommentar