onsdag 1 september 2010

Småsur

Hade verkligen sett fram emot CIRKELTRÄNINGEN i kväll. Första för hösten. Men tänkte låta bli att träna när näsan bränner och halsen svider lite. Jag är inte dålig, men jag skulle säkert bli om jag ansträngde mig. Så VILA blir det nu tills detta gått över. Skulle ha sprungit i går med men det är bra att lyssna på kroppen..(säger de som vet). Jag får vara glad för att jag inte ligger däckad som så många andra verkar göra nu.
I morgon skall Linus åka till Lilla Dramaten..jag antar att det kanske är lilla scenen på Dramaten. Men jag vet inte helt säkert. Linus är orolig för T-banan. Men om det är Dramaten de skall till så är det bara (!) två stationer. Jag hoppas att det går bra! De ska ha matsäck med sig och Linus ville ha plättar, så nu luktar jag som en pannkaka hela jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar