söndag 5 september 2010

Dagens lopp!

TjEjmILeN
Det blev en härlig dag! Strålande sol men ändå en ganska lagom värme. Puls, musik och glada ansikten..28 038 löpare från 22 nationer var anmälda. Av dem kom 22 653 till start.

Jag fick ju erbjudande av Sara i fredags, då hon frågade om jag ville springa. Jag är så glad att jag gjorde det! Vacker bana och inte så många backar. Jag tänkte att det kan ju inte bli mer backar än på Midnattsloppet och inte varmare heller. Jag sprang HELA vägen och det känner jag mig så nöjd med! Sedan i juni har jag nu sprungit 6 lopp. Inte illa för en "soffpotatis" som mig! Nästa söndag är det dags för Brottbyrundan..

Min tid vid 5 kilometer var 33.32 och i mål 1.06.45! Hela 5 minuter snabbare än Midnattsloppet!!
Just nu känner jag mig skönt trött i kroppen, lite ont i höfterna och tårna..


Dessa blå naglar har jag haft sedan i sommar...Nu är de extra ömma kan jag säga. Undrar lite hur tår och naglar ser ut på dem som sprungit maran på över 4 mil!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar