tisdag 10 augusti 2010

Sista träningspasset!


Sofia kyrka under midnattsloppet! Vackert!

Nu i kväll har jag tagit det sista (tror jag) träningspasset inför lördagens MIDNATTSLOPP!Kanske blir det en längre promenad på torsdagskvällen. Det kändes faktiskt jättebra. Löpskolning uppe vid kyrkans parkering. Ganska enkla övningar som man borde kunna göra lite oftare..och tydligen mycket effektiva.
Svalt väder och en fin kväll.

Det jag skall tänka på under MIDNATTSLOPPET är:
Att har roligt.
Njuta av alla människor och musik efter vägen.
Tänka poitiva tankar.
TA MIG RUNT!

Tack Magdalena för tips, "peppning" och sällskap.. jag tänker INTE sluta efter lördagens lopp utan fortsätta mot nya mål! :-)


1 kommentar:

Magdalena sa...

Så ska det låta! Ska vi ta milen på nyårsloppet i V-tuna?

Skicka en kommentar