söndag 1 augusti 2010

Min första MIL!!!

Fixade milen i kväll! STOLT! Men jag gick några gånger fast inte alls många steg. Jag känner att jag har kondisen men benen blir tunga...och då går jag. Lite ont i ett knä ett tag, skavsår, ont i höften :-D Maxi och Simon sprang före, där fick man inget sällskap inte ;-) Och då har jag så lätt att börja gå. Behöver stödet av att springa med någon annan. Sara och Lotta sprang i ett lugnare tempo. Önskar att jag kunde anpassa mig lite mer också efter sträckan. Men det tycker jag är svårt. Att hushålla med krafterna. När jag kommit till Lingsberg kännde jag ett begynnande skavsår, strumpans söm irriterade en tå. Det var bara att stanna och ta av skon och fixa sömmen. Min puls på slutet var "bara" uppe i 170 och jag hämtade mig snabbt. Vi åt alla middag tillsammans efter löpningen! TREVLIGT!
Hoppas att jag tar mig ur sängen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar