torsdag 5 augusti 2010

Livrädd

..har precis duschat efter en härlig träningsrunda. MEN när vi kört ett antal intervaller i backarna efter vägen högg det till i min vänstra skinka...eller jag vet inte hur jag ska beskriva. Nu känns det ungefär som iscias. LIVRÄDD för att det skall sätta stop för mitt MÅL som är Midnattsloppet om drygt en vecka. Nu har jag stretchat och använt liniment. Och jag HOPPAS att det ger med sig.
Maxi tyckte att det var hans bästa träningspass...Simon, Magdalena, Maxi och jag var det som sprang. TACK Magda för din inspiration och härliga sällskap.

Jag hittade förresten ett nyttt lopp den 29 augusti. VALLENTUNA FLÅS. Läs mer under länken. Någon som vill göra mig sällskap?? 5 eller 10 kilometer i Vallentuna. Jag behöver hela tiden ha små lopp att se fram emot för att behålla motivationen...

1 kommentar:

Magdalena sa...

Hur känns det idag? Om det är mitt i skinkan - lägg dig på en tennisboll och rulla försiktigt. Jobbar tyvärr den 29:e, synd!

Skicka en kommentar