onsdag 25 augusti 2010

Hundparaply!!!

Tittade in på denna sida! De har annorlunda, roliga och många helt onödiga saker. Men roligt att ge bort när man kommer som gäst.
Men detta tar nog priset! Eller?! Och vilken säljande information..Ha ha ha!!!ETT PARAPLY FÖR HUNDAR! :-D I och för sig kanske detta skulle passa Nelson som inte är så förtjust i regn , men då kanske stövlarna måste på också.

"Torr hund har många fördelar framför blöt hund.

Blöta hundar luktar sämre än blöta människor beroende på att de är a) hundar och därmed b) alldeles luddiga*. Detta ställer ju till problem eftersom hundar ibland måste vara utomhus, då de inte bajsar och kissar i toaletter som vanligt folk. Tyvärr kan detta bli påfrestande här i Sverige då det påfallande ofta regnar.

"Men ta med ett paraply då, hundusling" kanske du säger men det är lättare sagt än gjort eftersom hundar INTE HAR NÅGRA HÄNDER! Istället har de en slags tassliknande** stumpar längst ner på benen som fungerar utmärkt att gå med men som inte kan hålla en endaste grej. Vill du hålla något över en hund får du hålla det själv.

Smart då att vårt Hundparaply fungerar på precis det sättet. Ett uppochnedvänt paraply som också fungerar som koppel. Inte bara en fräck pryl, du får dessutom en torr hund. Alla är vinnare!

*Och det är kombinationen av a och b som gör det. Att bara vara luddig, som exempelvis en grek, räcker inte.
**Eller, ja, det är tassar faktiskt.

Fakta om Hundparaply:
•Förhindrar att din hund blir blöt
•Greppvänlig krycka i trä
•Längd 80 cm (hopfällt)
•Uppfällt täcker den en yta på ca 65 x 45 cm
•Hundtillbehör som lämpar sig bäst till den lite mindre hunden eller kanske till katten
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar