måndag 16 augusti 2010

Andra veckan!

Så var jag redan inne på min andra arbetsvecka efter semestern. Började 06.30 morse så klockan ringde klockan 5. Men det gick faktiskt riktigt bra att komma upp. Och fortfarande (kl. 14.00) känner jag mig pigg. Slutade tidigt i dag och har hunnit gå en promenad med Douglas, tagit ner tvätt från torkvindan , satt på en ny tvätt, stoppat in sofföverdragen i maskinen, ska dra ut snabeldraken en sväng nu.
Mio fick vara ledig från fritids i dag, då jag slutar tidigt och de sover ju så länge på morgonen så det blev inte många ensamma timmar för dem. Men i morgon är det fritids som gäller och på torsdag börjar skolan igen.


Blev så glad i morse när jag fick denna fina solros, för att jag sprang i lördags! TACK MIA!

Kroppen känns helt okej i dag, efter lördagens lopp. I går var jag stel i höfterna men inte i dag, vilket betyder att jag kan ut och springa igen....Men jag väntar nog till i morgon då det kanske blir en 8-9 kilometers sväng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar