fredag 23 juli 2010

Gamla ting

Det är alltid lika spännande att botanisera i farmors gamla bryggstuga, lagård och dess gamla vindar och förråd. Så gjorde jag också i år. Fyndade en gammal sockerlåda. Den hittade jag i och för sig redan förra året, men bilen brukar inte ha plats för så stora utsvävningar. Men nu hade jag bestämt att den skulle med...och så blev det. Även den gamla kvarnen och ett ostkar fick följa med. Strykjärn har jag samlat i en hel massa år. De gamla vikterna köpte jag på loppis förra året. Problemet är bara att jag inte vet vart det skall få stå. Nu fick det bli ett fint stilleben för min kamera. Jag får fundera vidare..VILL ha ett stort lantkök......

1 kommentar:

christel sa...

när jag läser detta inlägg och mycket annat av det du skriver,blir jag alldeles fascinerad över hur "lika i sinnet" vi verkar vara...:))

Skicka en kommentar