måndag 21 juni 2010

Val: Bli arg eller skratta åt eländet!

I dag startde Linus och Mio sin fotbollsskola. Det var två nöjda killar som kom hem på eftermiddagen. Och Linus knä är bättre! Lycka! Var lite tveksam om han skulle kunna gå, men det är ju betalt och klart så han fick i alla fall prova. Hoppas att det håller resten av veckan nu bara.
Jag var på middag tillsammans med arbetskamraterna på Veda golfklubb. När jag skulle gå på toaletten hade jag telefonen i backfickan och PLUMS så hamnde den i toan...Dock innan jag själv satte mig, om ni förstår vad jag menar. Jag skrattade högt för mig själv för att det var så dråpligt.. Saken hade ju redan skett så varför bli arg. Torkade den med fönen när jag kom hem och tro´t eller ej men den funkar. Den slocknade ett tag men nu funkar den. Lite segar när man trycker på knappar men det kanske ger sig med tiden :-)
I morgon ska vi samlas vid KDS för att springa! Roligt om det blir några stycken! Bra initiativ Magdalena!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar