fredag 11 juni 2010

Glädje och Sorg!

Skolavslutning för Linus och Mio som sagt i dag. Simon också men han slutade i går p.g av tandläkarbesök i dag.
Jag skulle skjutsa upp Mio och Linus i morse med 2 fina jordgubbstårtor. Mio och jag gick in med tårtorna och alla filmer från Boda Borg som alla 6:or skulle få i dag. Linus ville inte. LEDSEN!
Känns så klart konstigt att alla utom han skall sluta och börja i en annan skola i 7:an. Jag förstår honom mycket väl! Alla andra lyckliga och glada och han var ledsen. Det gör så jä*la ont i hjärtat...
Vi åkte hem i gen, Maxi skulle åka upp till skolan när avslutningen började så L åkte med honom, men han var snabbt hemma igen. Grät och sa, -jag klarar det inte!!! Simon frågade om han inte kunde förlja med oss till stan, där Simon skulle få sin tandställning. Det ville han!..

Mio har tappat en tand i dag, den var lös i morse och nu är den borta.

Nu ska jag ta med mig Douglas på en springtur, jag känner att jag behöver det efter denna morgon..


3 kommentarer:

Anette & Maja sa...

Jag förstår hur han känner (Linus) men det kommer att bli toppen i slutänden fast det inte känns så nu.
Ge honom en jätte kram.

Kram på er

christel sa...

stackarn,vilken ångest han hade,din kloka son,och säkert en massa blandade känslor.....hoppas han får en HÄÄÄRLIG sommar!! och ni andra också! kram christel

Anonym sa...

Åhhh hälsa så mycket till goditen =)
/Gabriella

Skicka en kommentar