måndag 28 juni 2010

Bröllopsfotografering!


Någon gång i maj fick jag en förfrågan om att fotografera på ett bröllop. Kände mig SÅ smickrad. Bröllopet skulle vara en hemlighet för alla gäster som var inbjudna till en sommarfest. Så härligt tycker jag.
Bröllopet ägde rum nu i lördags och är därmed officiellt..
Jag var där en timme innan för att kolla hur ljuset låg in i kyrkan. När jag kom övade solisten på sin solosång. Det var underbart vackert! Jag gick ut och väntade en stund..när de kom ut gick jag in igen. Precis när jag kom innanför dörren, spelade organisten brudparets ingångsmarsch..Det kändes lite konstigt att gå i gåmgen fram mot altaret, helt ensam ;-) hi hi!
Men det kanske var bra att jag fick "vänja" mig vid musiken innan akten började, för jag har så svårt att hålla tårarna tillbaka i kyrkan.
Jag hade läst på efter konstens alla regler, vad man får och inte får göra i kyrkan, och prästen var tillfrågad också. Att använda blixt var ett stort "no no". Det sade i och för sig inte prästen något om, men jag tänkte att det var bäst att låta bli den. Jag använde den inte i början. Men när alla gäster gjorde det så gjorde jag det med på några bilder. För stativet hade jag så klart INTE med mig. KLantigt, ja jag vet!
Kanske, kanske att det kan komma någon bild här på bloggen senare, om brudparet går med på det. Men jag vill inte lägga ut dem utan att de sagt att det okej.

Vacker vigsel, vackert brudpar och underbar sång och musik!


2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Skulle vara roligt att kika på bröllopsfoton som du tagit! Du fotar så många fina bilder och det är alltid roligt att kika i din blogg :-)

Kram/Elisabeth

Anonym sa...

Fint skrivet och så fina bilder!! De kommer snart! =)
Tusen tack än en gång för din hjälp! Vi är så glada och tacksamma att du hjälpte oss att få så fina bilder! <3
Stora kramar Jennie & Jimmy

Skicka en kommentar