onsdag 16 juni 2010

Aj-aj-aj!!!


Sedan ett par månader tillbaka har jag så ont i min vänstra arm. Jag trodde från början att jag överansträngt armen på cirkelträningen då jag joggade på tjocka mattan och för att göra det hela lite jobbigare tog jag en hantel i varje hand och lyfte upp och ner väldigt länge. Men det har inte blivit bättre, snarare tvärt om. Jag läste här om tennisarmbåge. Låter precis som min arm. Och det behövs inte mycket ansträngningar för att det inte skall bli bättre. Och jag använder ju armen en del på jobbet. Gunga, bära och lyfta. Jag har ingen kraft kvar i armen.
Jag har i dag tagit voltarene så vi får väl se om det hjälper. Annars blir det ett besök hos doktorn.
Det blir väl kanske inte bättre av att jag springer heller då man använder armarna mer än vad man kan tro. Men jag kan väl inte sluta springa för att jag har ont i armen..Binda fast den kanske ;-)

Har du haft tennisarmbåge?!

1 kommentar:

Magdalena sa...

Jag kan visa ikväll en bra övning från att bli av med tennisarm!

Skicka en kommentar