söndag 2 maj 2010

VI KLARADE DET!!!


Lotta och jag klarade av KÅRSTAJOGGEN i går. Strålande! Vi hade bestämt oss för att gå så klart on vi kände att det inte skulle gå. Men det gick faktiskt riktigt bra. Lite tungt som vanligt i början, men det släppte efter ett tag. Vi var 13 stycken som sprang. De flesta sprang den långa sträckan (halvmaran) men vi sprang 8.3 kilometer.

Varken Lotta eller jag har tidigare sprungit så långt så det var en utmaning. En bra sak på vägen som jag fokuserade på var de siffror som visade antal sprungna kilometer, det var jättebra.

Efter vägen belv vi påhejade, det hjälpte och stöttade så klart!
På slutet var det också ganska så tungt men det GICK!!
Lite stel i dag och ont under höger hålfot när jag går. Men det vore ju konstigt om jag inte skulle känna något efter detta pass!

I dag blir det KOUTSLÄPP! Det är tydligen 6000 föranmälda och ännu fler kommer det!

1 kommentar:

Veronica sa...

Vad duktig du är =) Jag skulle dö efter 100 meter.. haha

Skicka en kommentar