måndag 3 maj 2010

Ute på vägen igen!


Tänkte att jag skulle ta mig en tur igen efter lördagens lopp. Benen känndes bra och inte ont någonstans. Efter ett par kilometer började det att kännas, jag var nog inte så pigg i benen ändå. Det började att gå tungt där det annars brukar gå lättare. Men jag bet i hop och fortsatte. Det var också svårare att peppa sig själv än när man är två som springer tillsammans. Sista backen upp mot huset gick det inte längre, jag började gå. Men 34 minuter på Kyrkrundan känns okej, med tanke på hur tungt det känndes.
Maxi och jag sprang tillsammans den första biten. Det var hans första löpning för i vår. Det skall bli roligt när vi kan springa tillsammans.
Funderar för övrigt på om jag skall göra en egen blogg för min löpning och målet MIDNATTSLOPPET. Kanske inte är lika kul för alla att läsa om löpning, löpning,löpning och löpning.....Just nu blir det ju bara det (nästan) Vad tycker ni?

1 kommentar:

Piratfarsan sa...

Det brukar kännas tungt ett tag efter en sån påfrestning som i Lördags så det var bra gjort att sticka ut på en runda trots allt.
Tycker du har en bra mix på din blogg.. Jag gillar ju iofs att läsa om träning men det kanske inte alla gör :-)

Skicka en kommentar