torsdag 6 maj 2010

Så var det dags igen, för lite smärta!


Denna gång är det knät som ömmar. Sprang ju rekordlångt (för mig) i lördags. Och på måndagen sprang jag igen, drygt 4 km. Nu har jag "himlans" ont i knät. Speciellt när jag går nerför trappan och sitter stilla en längre stund. Om jag hela tiden går känns det, men lite mindre. Det är som om jag har slagit i knät, är liksom öm på knäskålen. En konstig smärta. Lite svullen men inte blå. Hittade denna sida, och det är precis på pricken som det känns.
Är det så här det skall vara, när man tycker att man e´så duktig och verkligen har kommit i gång? Den 23 maj skall jag springa Täbyloppet i Täby vid Skavlöten. "Bara" 5 kilometer och i terräng så det sliter kanske inte på ben och knän som det gör att springa på asflat.
Varje löpsteg belastar benen med en kraft som motsvarar 15-20 gånger din vikt...Oj oj det blir en väldans massa kilo det. Om du väger 65 belastas benen med 975-1300 kilo varje löpsteg. Svindlande! Och inte är man ju så ung heller längre.

I kväll bär det av mot Rö och bilbingo! Det är något jag är uppvuxen med och jag tycker att det är roligt och spännande.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar