tisdag 4 maj 2010

Ja hur säger men egentligen?

Ja har nu länge gått och retat upp mig på en reklamfilm som man kan se på tv. Kanske någon fler som har gjort det?! Eler också bara jag. Och har man hakat upp sig på något så finns det kvar. Det är reklamen för Hemfrid, hushållsnära tjänster. Här kan du titta! Det jag retar upp mig på är att de i slutet av filmen säger att det har blivit dubbelt så billigt. Men så säger man väl inte. Hälften så billigt, eller?! Kanske är det rent av ett Gotländskt uttryck, Inte vet jag.

Vad går du omkring och retar upp dig på?

2 kommentarer:

Veronica sa...

Jag retar upp mig på all reklam haha. Inte bara en här!!
Sen retar jag mig upp på den stora sonen som håller på med håret i en timme på morgonen. Han struntar fullkomligt om han är sen till skolan. Nu pratar vi om att komma försent nästan jämnt. Och inget hjälper ... =( Jag skriker för döva öron.

Fia sa...

Fästingar! Jag är en"djurälskare" men där går gränsen. Har plockat flera på hundarna redan. Inte roligt alls att ha dom krypande hemma.

Skicka en kommentar