måndag 31 maj 2010

Ja, då var det dags igen då...


När jag hade varit ute på min springtur ser jag Linus och en hel hop med killar spela fotboll på grusplanen. Jag sa till Linus att det inte alls var bra att han sprang med sitt knä. Så han ställde sig i mål i stället. Men bara tills jag hade gått in, tror jag. För en liten stund senare kom Mio springande och sade att Linus knä hade pajat....
Och mycket riktigt, nu kan han inte räta ut benet rakt, och har ONT. Han sa att det knakade till i det. SUCK! Jag ska inte springa mer nu, jag lovar!! Det har han sagt sedan vi var hos doktorn! Knät låser sig och nu haltar han ordentligt. Vad gör man? Kanske kryckor skulle vara till hjälp. Men då måste vi nog ta en tur till doktorn igen...antar jag. Om inte någon har ett par liggande hemma, förstås. Alternativt HELGIPSAT ben. ;-)

2 kommentarer:

Veronica sa...

Skrev förut tror jag.. det läker väl inte om det är menisken som är skadad? Vad har han för skada?

Katharina sa...

Veronica! Det är menisken...http://www.netdoktor.se/traning-kost/?_PageId=371
I dag kan haltar han som bara den..Man vila är det som gäller så vi avvaktar i alla fall läkarbesök i dag..

Skicka en kommentar