fredag 28 maj 2010

Graningelängtan!

Nu börjar den så smått komma kryyypande! Min Graningelängtan. För er som inte vet vad det är...kan jag säga att det är verkligen mitt smultronställe. Mygg och knott och alldeles alldeles underbart!
Sitta på bryggan vid vattnet tidigt på morgonen och ta morgonkaffet, Douglas kan springa okopplad hela tiden. Han badar när han vill och han rör sig fritt. Barnen njuter i fulla drag. Eldar, klipper gräset, kör minibike och badar. (Om det är varmt nog vill säga)
Tyvärr kommer det att kännas konstigt och vemodigt i år då vi inte kan springa till farmor som vi alltid gjort. Småprata en stund, låna tidningen och dricka lite kaffe. Farmor har flyttat till Graningebyn till en lägenhet. Hon har ju ALLTID funnits där och hon har ALLTID varit lika pigg och glad. En stor omställning för oss alla. Men så klart kommer vi att hälsa på henne ie hennes lägenhet.

Doglas njuter!

Smultronstället!


"Guldet!

Tre njutare!

Mums!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill vara där samtidigt som er :-// Kraaam
/Gabriella

christel sa...

åååå, underbart!!!! förstår så väl känslan....mitt smultronställe låg uppe i en by utanför gällivare,där bodde min farmor o farfar:)
de gick bort för flera år sedan,och mamma o pappa behöll stället. de sålde det tyvärr förra sommaren utan att jag eller mina syskon blev tillfrågade om vi ville ta över....det kommer alltid att vara min stora sorg...

Anette sa...

Vilket härligt smultronställe, blir riktig avis

Skicka en kommentar