måndag 24 maj 2010

Förvånansvärt..

..pigg i benen i dag efter loppet i går. Trots att jag var så slut då.
Maxi och jag sprang intevaller i "tågbacken" i kväll. Först en liten uppjogg och sedan tre gånger uppför denna långa backe! PUST! Maxi besrämde sig för att starta lite längre ner i backen men jag nöjde mig samma ställe som förra gången. Men det var en bra ide´. Jag kände mig jagad av honom och han jagade mig. Vilket gjorde att vi båda nog tog i lite extra.

Vi pratade om det i går...jag sa: -Hur skall jag kunna springa snabbare än jag gör nu? Maxi tyckte att vi skulle köra intervaller i backen...Hoppas nu att det ger resultat!
Och samma tips här:

Det var inte alls längesedan som jag sprang den lilla, lilla tågrundan och knappt orkade runt den lilla svängen. Så visst har det hänt MYCKET, jag får tänka på det när det känns som att det inte händer någonting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar