fredag 21 maj 2010

Det blev en...


..tidig dag i dag med..Ett inbokat möte på Simon´s skola.
Det är så otroligt mycket nu. Doktor i går, skolmöte i dag, två tandläkarbesök inbokade (Simon ska få tandställning), ytterligare ett utvecklingssamtal den 31 maj. Och så vet man att det inte är helt lätt att vara borta från jobbet. Samvetet gnaaaager!!
I dag sprang Maxi och jag kyrkrundan. Det var skönt för jag kände ingenting i mitt knä! En härlig känsla att inte ha ont någonstans. Men när vi sprungit rundan och hade uppförsbacken kvar var mina ben helt slut. Vi gick en bit och spurtade sista backen upp.
KNALLRÖD i ansiktet och svetten lackade!
Stretching på gräsmattan som Simon precis vattnat ;-) men den var kall och svalkande.
Sedan grillade vi så nu är jag proppmätt.
Lite "pirrig" inför söndagens lopp är jag. Orkar jag? Ja jag ska? Intalar mig att det "bara" 'är 5 kilometer och mitt första lopp..det får gå som det går.
Linus vilar INTE sitt knä, kan man säga. Hm! Ute och leker HELA tiden. Och det där med att gå vet jag inte om han har lärt sig;-) Visst han fick vara ute och leka men skulle då ! Men jag är inte alls förvånad.

1 kommentar:

Lotta E sa...

Klart du kommer att orka!!! Du orkar mer än du tror! // Lotta

Skicka en kommentar