söndag 23 maj 2010

Dagens premiärlopp!

Så var dagens premiärlopp avklarat! Känns bra i kroppen just nu.
Dagen började med en härlig sovmorgon. Åt havregrynsgröt och ett ägg till frukost. Bara det är en bedrift i sig, jag är nämligen ingen frukostätare...
Vi åkte mot Täby kyrkby och lämnade Douglas, och Linus som hellre ville vara med kusinen.
Sedan bar det av mot Skavlöten. Det var en härlig känsla att komma dit igen. Vi hade inte varit där på många många år. Men allt var sig lik tycker jag. När vi då var där var det inte för att springa utan för att bada eller duscha.
Hämtade nummerlappen och satte på tidtagar chipet. Och lite uppvärming. Vädret var precis lagom, det hade tidigare regnat.
Klockan 12.45 gick startskottet. Jag hade hög puls redan på startlinjen ;-) Vi startade tillsammans med flickor födda -94 och -95.
Hängde med i ett kanske allt för högt tempo i början, för sedan var det uppför i 2.5 kilometer. Tänkte efter 1 kilometer att herregud jag är ju redan slut..ingen bra början.
Min enda tanke var att jag vägrar att komma sist!! Sedan bar det av nerför och när männen som sprungit 10 kilometer kom in på samma upplopp fick jag lite extra krafter..men det var inte många kvar ;-) krafter, alltså. Det var väldigt kvavt i luften.
Väl i mål känndes det som om huvudet var helt överhettat...Men jag klarade min tid som jag hade som mål, trots att det var så mycket uppför. 30.45 snittid:6:09 min/km.

VACKRA SKAVLÖTEN!

DET VAR MÅNGA MÄNNISKOR PÅ PLATS.

FÖRE START!

EFTER MÅLGÅNG!

LITE ÅTERHÄMTNINGSDRYCK.

VÄNTAR I BILEN NÄR MAXI INHANDLAR PIZZA.

1 kommentar:

Anette sa...

Grattis bra jobbat.

Skicka en kommentar