tisdag 20 april 2010

Tandläkarbesök med många olika fotograferingar.


Simon och jag tar en kaffe i parken bredvid Eastman på Dalagatan.
Vi tog bilen till Stoppet för att ta bussen på förmiddagen vid 11. Inne i stan tog vi 4:ans buss till Eastmaninstitutet.
Det började med en vanlig röntgen. Sedan mättes Simon hur lång han var. Han är redan 160 cm lång. Sedan blev det fotografering av ansikte och mun med en vanlig digitalkamera, både i profil och framifrån. Så bar det av till ett annat rum. Mycket prat och många frågor om allergier, tandvårdsrädsla osv. Mera fotografering, med läpparna bortdragna. :-) och så avtryck på tänderna uppe och nere. Det var INTE någon trevlig upplevelse för honom. Han fick PANIK och ville slita ut eländet. Det gick dock bättre i nederkäken. Det bestämdes att han skulle få prova en lösgom, i stället för en "räls" som han INTE ville ha. Men han skall ha den gommen hela tiden i alla fall. Om det inte funkar så blir det en "räls".
Nu var det dags för ännu en röntgen en våning upp. En annorlunda sådan, men Simon har gjort den förut tidigare på Eastman så han var van vid den. Den tar på hela käken och åker runt om huvudet.
Vi avslutade dagen med ett Stadiumbesök. Timmarna bara försvann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar