måndag 19 april 2010

Ska, ska inte, ska.....


Tänkte egentligen inte springa i dag, men....kunde inte låta bli! Jag tänkte att jag skulle ta en annan väg i dag så jag sprang mot Roslagsstoppet. Gick först upp till skolan och sedan sprang jag HELA vägen till cocosbollsfabriken!!!Bestämde att Maxi skulle hämta mig så att vi kunde inhandla lite mjölk. Vi mätte sträckan på vägen hem och jag hde sprungit hela tiden i 4 kilometer utan att gå! YES!
I morgon bär det av till stan till eastmaninstitutets tandreglering. Det är Simon som skall få tandställning. Men i morgon är det "bara" undersökning och avtryck som gäller. Jag har atgit en semesterdag så att vi kan "knalla" lite på stan också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Och jag gick i 5 km utan att ambulansen behövde hämta mig.. ;-) Fan vad dålig kondis jag har. Men jag kollade mest bara om kroppen var hel eller trasig någonstans. Brukar ju kännas efter några km. Och lite lätt renovering hos en kiropraktiker skulle nog behövas =D /Vea

Skicka en kommentar