tisdag 6 april 2010

Rekord!

Tog mig en tur efter kvällens arbetsmöte. Slog mitt rekord och sprang uppför LÅNGA backen ända till kyrkan. Sedan gick jag 50 meter och sprang en lång bit till. Snart kan jag ta mig runt!

Och då tänker jag ha sällskap av två "veteraner", men det får bli när jag verkligen känner att jag orkar. Och jag springer ju inte alls så fort. Men det kommer! :-) En HÄRLIG känsla när man verkligen känner att det ger resultat.. Jag har aldrig kommit så långt tidigare, som sagt. Jag skulle ALDRIG ha gett mig ut efter ett möte tidigare men nu är jag "peppad", och Douglas tyckte att det var roligt och skötte sig exemplariskt vid min sida.
(Ja jag vet att jag tjatar)


"Miockens" spruttagning gick bra i morse. Först försvann han och jag tänkte att jä*drar nu stack han, men han hade bara gått för att hänga upp sina kläder. Vi väntade en stund utanför sköterskans mottagning och sedan gick vi in. Allt var lugnt tills hon tog fram sprutorna då började han att andas snabbt. Men vips så var vi klara...Vi räknade till tre som vi hade bestämt.


Sist men inte minst så skickar jag denna KRYA PÅ DIG blomma till lilla "Bellan" som inte alls är kry! Många pussar och kramar till Dig!

1 kommentar:

Fia sa...

GRATTIS till rekordet! Förstår att det är en härlig känsla. Douglas du är en duktig hund :-)

Skicka en kommentar