fredag 2 april 2010

Långfredag!


Jag kommer i håg när jag var liten. Då var långfredagen den tråkigaste och verkligen den längsta av alla dagar under året. Man fick inte gå till kompisar inte ta hem kompisar. Och allt, verkligen allt var stängt. Nu känns dagen nästan som vilken annan dag som helst, men alla affärer är ju så klart inte öppna kanske.

Linus tog tåget till kusinen i Täby kyrkby och Simon föjde med en kompis till stan. Kompisen bor där och hittar bra. Och Simon är ju inte heller ovan stan.
Jag har putsat fönstren i dag med och städat. Maxi har städat den smutsiga bilen invändigt. Det var välbehövligt kan jag säga.

Jag tog mig en tur igen i dag! Runt kyrkan. Växlande gång och löpning. När jag hade sprungit länge och bara hade en liten bit kvar, tänkte jag på att jag inte flåsade som jag brukar. Intressant upplevelse. Däremot känns benen och fötterna tunga, men det kan man ju faktiskt stå ut med och komma över. När man flåsar så att man knappt får luft, måste man ju slå av på takten.
Efter 35 minuter var jag hemma igen, blossande röd om kinderna och mycket svettig. Tog turen utan hund i dag, han är ute med Maxi nu i stället.

Rundan är 4.7 kilometer. Jag har mätt upp den här.

Min vecka:

Inte illa för mig som aldrig någonsin har varit så "träningsorganiserad"

1 kommentar:

christel sa...

jag är imponerad!!! duktigt!!
själv har jag tagit en 5.5 km rask promenad idag i solskenet=)

Skicka en kommentar