fredag 30 april 2010

KÅRSTAJOGGEN!!

Det skall bli så roligt och spännande att se OM jag orkar springa 8,3 kilometer i morgon.Men jag ska!!! Har ju märkt att jag orkar mer än jag tror och att jag har lite "jävlar anamma" i mig. Speciellt om jag springer med andra runt omkring mig. Det är ju alltid roligt att göra nya upptäckter hos sig själv. Pratatde med pappsen för ett tag sedan och berättade att jag springer för fullt. -Ja, du berättade ju det förut, men inte trodda jag att det höll i sig, svarade han. Säger en del om mig! *fniss* Han tyckte så klart att det var rolig, gammal sportare som han är! En stor utmaning för mig. Speciellt eftersom att jag har varit förkyld i början av veckan. Men som sagt det är ju ett träningspass och roligt med inspirerande människor.
Hittade ett nytt spännande lopp i dag på Mc Donalds av alla ställen ;-) Täbyloppet Premiär!! Nere på Skavlöten i Täby. Där har vi tillbringat många kvällar då vi bodde i ett hus i Gribbylund (utan dusch!) Det var där vi duschade, en och annan soltimme har det väl blivit också. Maxi´s pappa bodde mittemot badplatsen på den tiden.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig valborg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar