fredag 16 april 2010

Hemseans

I kväll skall jag tillsammans med mina arbetskamrater gå på en hemseans. Det är fjärde gången som jag skall få uppleva det. Det är alltid lika spännande även om man inte alltid får en kontakt med någon. Det är lika spännande och roligt om någon annan får det.
Så här skriver Catarina om hemseanser.
"Så här jobbar jag:
Jag beskriver hur personen såg ut, personliga egenskaper mm. Känns personen igen så lämnar jag meddelande/budskap annars gör jag det inte. Meddelandet kan handla om arbete, kärlek, hälsa eller bara att personen vill säga att den är med dig!

Det är inte alltid som det blir någon kontakt, det är alltid upp till andevärlden. Jag förmedlar inte olycksbådande budskap såsom död, olycka eller liknande. Jag kan inte välja vem som ska komma utan det gör andevärlden. Däremot kan du skicka en önskan, men det finns inga garantier
Min mening med mitt arbete är att i första hand visa att det finns ett liv efter detta. Att andevärlden existerar och att vi kan kommunicera med våra nära o kära. "
Besök hennes hemsida här!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad spännande- brätta hur det var!
Kram Tina

Skicka en kommentar