lördag 17 april 2010

Gårdagens hemseans!


Det blev precis som vanligt en spännande kväll i går. Jag hade inte väntat mig att jag skulle få en länk (kontakt) eftersom jag har haft det förut..Men det fick jag. Och budskapet som jag fick var att jag skulle "bemästra" en rädsla. Den rädslan satt i benmärgen och hade funnits där sedan jag var barn..Det är inte farligt det är bara att göra det! Hm..jag kunde inte riktigt förstå vad det var. Men klockan 8 i morse vaknade jag med ett ryck. Tandläkaren (så klart). Jag har ända sedan jag var lite varit livrädd för tandläkaren. Blev skrämd av en hemsk sådan som liten.

För övrigt var vi flera som fick kontakt, vilket alltid är roligt och det kan sätta i gång tankar och funderingar och man kan faktiskt få "hjälp på traven" av dessa råd. Så klart inte utan hjälp av Catarina som är medium. TACK!

Nu skall jag skjutsa Mio med kompis till fotbollsträningen! Ha en underbar dag, trots brist på sol!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mår oftast "dåligt" på seanser! Alltså luften,atmosfären blir tung! Blir även megatrött och brukar blunda mig genom seansen... =)/Veronica

Anonym sa...

Veronica! Kansje är det så att du är extra mottaglig och har förmågan att "känna" du med! Katharina...
ps. Har du slutat Blogga och facebooka?

Anonym sa...

Ja kanske det. Jag får samma känsla när jag går för nära ställverk. Som vibrationer i luften av el gör att jag blir jättekonstig. Kan inte förklara riktigt.. =) Men det är den känslan jag får på seanser!!
Jag har lagt ned fb och stängt min blogg helt. Ja nu har jag ju gjort två meningslösa inlägg som är öppen ;-) Tänkte ligga lågt ett tag. /Veronica

Skicka en kommentar