söndag 11 april 2010

Cementben


Ingen vacker syn. Slut efter dagens tur.
Inspirerad av gårdagens löpning bestämde jag mig för att inte cirkelträna i dag. Jag sog en tur runt kyrkan (4.6 kilometer) i stället. Det är alltid tungt i börjag men ganska snart går det lite lättare och man kommer in i en lunk. Det är skönt när man fokuserar och kan tänka på något annat så att det för en kort stund inte bara är stegen och hur långt man har kavr som man tänker på. Det händer! Om än under korta stunder. Jag känner att jag flåsar mindre och mindre, men benen känns så otroligt tunga och stela. Det måste kännas underbart när det släpper. (Om det nu gör det).
Det var härligt att springa med Sara, Lotta och Linus i går. Linus agerade "hare". Han fick med jämna mellanrum vända eller vänta in oss. Han springer så otroligt lätt. Och han ÄLSKAR det!!
Tror att jag har lyckats att få men Sara och Lotta stt springa Kårstajoggen den 1 maj. Det skall bli roligt, men vi satasar INTE på att springa hela vägen utan varva mellan gång och joggning.

2 kommentarer:

Piratfarsan sa...

Låter som du är på gång tycker jag.. Kul att du satsar på Kårstajoggen :-)

Piratfarsan sa...

Hej.
Angående Kårstajoggen tror jag Staffan Hassius håller på att planera kyrkrundan, det skall nog bli tipsrunda eller nått. Jag håller troligen bara i långlöpningen så får Hassius och andra intresserade hålla i det andra..

Skicka en kommentar