torsdag 29 april 2010

Äppelknoppar


Tog denna bild på jobbet i går, med mobilkameran. Så härligt att se äppelträden få knoppar. Jag kan riktigt se framför mig hur alla fina träd står i blom snart. Fort går det. Och snart är de fulla med äpplen. Härligt också på sitt sätt men tyvärr lockar de till sig GETINGAR! Jag är inte rädd för dem men barnen blir bitna av dem och det är inte alls kul.

Fick en energikick här på eftermiddagen och dammar, dammsuger och torkar. Kanske var det för att solen visade sig precis klockan 2 när jag gick hem.

Jag har i dag fått ett erbjudande eller kanske snarare en förfrågan som gjorde mig glad, rör, smickrad och nervös. Allt på samma gång. Men det är HEMLIGT så det är ingen ide´att ni frågar vad det är. Retsamt skrivet eller hur!? Och inget har man sagt A får man säga B, nej se det går inte! Och det har inget med arbete att göra utan det är något helt annat.

Önskar er alla en trevlig valborgshelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar