tisdag 10 november 2009

"Gnagelignag"


Tänk att det alltid gnager i en då man måste vara hemma när barnen är sjuka.
Det är ju trots allt det viktigaste man har. Jag kommer själv i håg när man var lite att det var väldigt mysigt trots sjukdom att bli lite extra ompysslad, eller hur!?

Vända på kudden, vända på täcket, svalka pannan, ge dryck och allt annat det vill ha.
Det vill jag också ge mina barn.


Simon som är tretton är jag inte "vabbberättigad" till utan läkarintyg. SÅ Jag har under gårdagen ringt vår BÄSTA BÄSTA barnläkare Imma..men hon har telefonsvararen på. Hon brukar ALLTID ringa upp morgonen efter. Men inte i dag. Kanske har hon fullt upp nu i influensatider..Undrar om hon ändå kan skriva ett läkarintyg från i går, så att jag kan vabba..Men det kanske inte fungerar så?

Men som sagt, man är ändå på jobbet i tankarna under hela dagen, trots att ingen är irriterad på att man är hemma..

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Tänk att man alltid ska ha så dåligt samvete när man VABar även om det inte är så ofta. Är det Imma i Täby?

Görel sa...

Ha inte dåligt samvete. Vem blir gladare av det? Inte du, inte barnen och inte jobbet... :)

Skicka en kommentar