lördag 14 november 2009

En bra lördag!

Vaknade i morse med att jag faktiskt sovit HELA natte, Härligt! Linus har inte vaknat en enda gång i natt, med sin nattskräck. Skönt för honom och för mig. Läste ett litet tips om att man kan väcka barnet en kvart innan den brukar komma. (Det är nämligen nästan alltid vid samma tid), det gjorde jag i går. Nu vet jag inte om det var därför men man kan ju hoppas. Skall prova samma grej igen i kväll. Detta ändrar sömncykeln och brukar förhindra att barnet får nattskräck.

Sedan börjad min "sågardag". Har sett fram emot helgen länge då man kan vara ute och såga på dagen innan mörkret kommer.
I dag blev det D R E A M i ca 2 dm höga bokstäver. Nu är det bara att putsa och skipa och sedan måla.
När jag sågade infann sig en anna ide´som jag sett på någon blogg...ett träd. Se resultatet nedan.

Vi åkte och handlade och därefter kom Lotta och Leffe. Lotta skulle klippa Douglas klor..
Lite kaffe saffransbröd (köpt) och Linus hemgjorda hallonglass.

Ett HETT tips: Om ni inte har provat Zeunerts julmust MÅSTE ni göra det. Det finns ingen godare must. Finns inte att köpa överallt men här omkring finns det i Arninge på Ica kvantum 3 st för 25 kronor. Lagrad julmust som släpps varje jul och den skiljer sig markant i smak mot storbryggeriernas lite blankare och vattnigare must, vilket gör den till ett måste för de flesta lokalt boende runt i närregionen. Zeunerts hävdar att de är de enda som fortfarande brygger sin must, till skillnad från essensmusten som de flesta andra använder.
Självklart kommer den från Sollefteå (like me)

Som vanligt...klicka för större bild!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar