torsdag 12 november 2009

Det kom ett brev!

Detta skall jag spara...
..när jag tvivlar på saker och behöver lite "peppning"!
För det skall gudarna veta att jag gör. Funderar, alltså!
Rätt,fel,hur,varför,varför inte, kanske, kanske inte ,
gjort något annorlunda och så vidare


"Och så vill jag säga att jag tycker att du gör det SÅ BRA... Du tar så väl hand om din familj och du är en så generös och hjärtlig person. Gästfri är du också, jag har alltid kännt mig välkommen när jag/vi hälsat på och det känns som du alltid har plats för fler i ditt hem och i ditt hjärta. Utöver detta tycks du också ha kapacitet att engagera dig stort i ditt arbete.

Så nu ger jag dig en hel säck med kärlek och beröm du fantastiska medmänniska och kära kusin. Kram igen från din lilla tusin "

Tack min kära och endaste kusin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar