söndag 25 oktober 2009

Vintertid....



Så har man då ställt tillbaka klockan en timme.
Men nu har jag i alla fall lärt mig om den skall framåt eller tillbaka. Tack vare en ramsa om att man tar fram trädgårdsmöblerna på våren och ställer tillbaka dem när det blir höst.

I dag retar jag mig på att en byrå inte håller i mer än några månader..botten "bågnar" och lådorna går inte att stänga. Men de är kanske inte gjorda för att man skall lägga kläder i den. Utan bara vara en prydnad för rummet.
Jag har i alla fall skruvat i lister runt om i lådan och passat in botten så att de skall hålla för ett par tröjor. Sista fixet i tvättsugan är gjord. Har skruvat upp handdukshängare på väggen. Inte så himla kul att hänga handdukarna över den fina nya duschväggen.

Nej nu skall jag fortsätta med övriga rum, ett i taget! Passar ju bra en grådaskig dag som denna. En tur ut då och då får jag ändå, när Douglas behöver gå ut.

På onsdag har jag en semesterdag då kommer Magnus, Tina, Vilma och Viktor!!!!!!!!
Maxi och killarna är lediga hela veckan.

1 kommentar:

GabriellaFagerström sa...

Haha, den ramsan lärde jag mig också igår =)

Skicka en kommentar