onsdag 14 oktober 2009

Vår lilla försäljare...


Som jag tidigare skrivit om så är Linus familjens affärsman. Han sålde ju tidigare frimärken som han köpt för 20 kronor på auktion för 210 kronor. Nu är det dags igen. Jag hjälpte honom i dag att lägga ut diverse frimärken på Tradera...vi får väl se om det blir samma skräll i kassan denna gång. Några har redan lagt bud i alla fall...
Målet han har just nu är att köpa en kassapparat. Alltså en riktig! Han har själv hittat en för 1000:-. Jula har en ny för 3000 kr, så 1000 för en begagnad tyckte han lät bra.
Häromdagen pratade han om att många stora affärsmän började precis som han. Ingvar Kamprad tex....Härligt med ambitioner och att han känslan av att han är bra på något! :-) Det behöver han verkligen få känna!
En snart 12 årig kille med en egen kassapparat, var skall detta sluta. Han ser möjligheter i allt, allt man kan tjäna en slant på.

1 kommentar:

GabriellaFagerström sa...

Åhh h är ju för härlig alltså!! Hälsa han från oss. Och såklart till dem andra med.

Jag har lite ledigt 1 vecka fra 2/11, tänkte att jag kanske skulle komma och hälsa på er några dagar. Passar det för er? Jag åker till gbg den 9/11 på utb med Monki. Kraaaaam Samuel hälsar så mkt också.

Skicka en kommentar