lördag 26 september 2009

Fyrvaktaren är slut!!!!!

Åh, nu har jag läst ut Camilla Läckbergs bok FYRVAKTAREN!
Den tog slut alldeles för fort, som vanligt.
Det blir en lååång väntan på nasta bok så jag tänkte att jag
skulle börja läsa Mari Jungstedt´s böcker. Har inte gjort det ännu.

Kanske dags nu då.

Hon har ju skrivit många många böcker så där har jag något att "bita i".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag plöjer just nu Jungstedts böcker, är på nr 4 och har samlat på mig alla som ligger här och väntar. Det kan vara lite vådligt att läsa så många böcker i rad av samma författare men hittills har det fungerat. Bra också att böckerna finns i pocket så att man kan köpa på sig många utan att bli ruinerad, jag hittade mina på www.internetbokhandeln.se.
Må så gott
Kram
Anette

Gittis sa...

Jag väntar också "tålmodigt" att en bok av min favoritförfattare ska släppas; Diana Gambeldon sista. Jag hoppas på en tegelstensroman så den räcker länge!

Skicka en kommentar