torsdag 10 september 2009

Fulltecknad!
Det händer mycket just nu...
Det är Föräldramöten, Utvecklingssamtal, Personalmöten, avdelningsmöten som nalkas.
Med tre killar i skolåldern blir det en hel del olika möten. 3 utvecklingssamtal, 3 föräldramöten och så sina egna arbetsmöten på det.

Dessemellan lite tjat om läxläsning också.
Hur mycket skall man tjata, det är ju eget ansvar också...eller!?
I alla fall när man har börjat 7:an. Jag har släppt lite av tjatet där men har så klart vissa krav på vad han skall göra INNAN det blir crosskörning..

Man skall även hinna med olika saker hemma, och man skall hinna med sig själv. (och kanske mannen också)Dessutom målar jag ju stolar. Men det har jag ju valt själv och tackat ja till. Det är ju i ock för sig avkoppling för mig att sitta och måla. Men alltid ändå en stress om man inte hinner med så mycket som man har tänkt sig.

1 kommentar:

alexandra sa...

du kan vina en header på min blogg var med vett ja! (:

Skicka en kommentar