onsdag 29 juli 2009

Semester även här på bloggen.

Nu har vi kommit hem efter vår tältsemester.

Vi åkte till Ullared först. Där stannade vi i två nätter.
Riktigt kul faktiskt. Jag hade förväntat mig att det skulle vara kö för att komma in men så var det inte alls. Och inte var det så trångt och så mycket folk som jag hade väntat mig. Så det var positivt.
Men med 60 (!) kassor så kan det ju bara inte bli jätteköer...och det var det inte heller.
Vi handlade kläder, mest till killarna (som vanligt). Jag och Maxi turades om att gå in och den andra väntade ute med Douglas. Det var ju lite sol och bilen är absolut inte en bra plats för honom då.

Vädret var inte heller någon katastrof, inte så att man hade jättesor lust att bada men lagom, så där. Lite regn på natten kom det i alla fall.

Sedan styrde vi kosan mot Falkenberg. Killarna fiskade krabbor i havet (Maxi och jag också). Det är kul att se de små liven nypa sig fast i klädnypans bete.

Nadra natten blev Mio dålig. Han fick feber och kräktes på natten. Inte alls mysigt. Och ännu minde kul iett tält med sovsäckar och allt. Han sov i stort sett hela dagen efter och yrade med hög feber. Stackars lilla gubben.

Men han hämtade sig snabbt och ville genast i väg och fiska mer krabbor. Vi andra klarade oss tack och lov.
Vi åkte till Varberg. "hälsade på" Bockstensmannen och Özti (En man som hittade i alperna.

Vi bestämde oss på kvällen för att åka hem. Nätterna på luftmadrass hade gett sina spår i våra ryggar. Och när man väl börjar tänka på sin egen säng, då är det kört ;-)

Vi hade tänt att åka till Göteborg, men tanken på att slå upp tältet en gång till var inta alls lockande. Vi har nämöigen ett stort tält som man inte slänger upp "på en kafferast"
Lägger ut lite bilder sedan, batteriet i min kamera var slut just nu.

PÅ lördag skall vi gå på en bröllopsfest. Måste hitta en klänning bara..förhoppnings vis i morgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar