fredag 31 juli 2009

Jag tror att jag har en blivande affärsman i mitt hus.I sommar när vi var "hemma" i Graninge, roade vi oss åt att gå på olika auktioner. Till slut var barnen riktiga hejare på att bjuda.
Mio skrek 10...lite då och då.
Linus ropade in lite olika små saker, bland annat en ask men frimärken för 20 kronor. När vi kom hem ville han lägga ut dem på Tredera. Så det gjorde vi...han kollade och kollade buden flera gånger varje dag. I början var det inga bud, men sedan kom det i gång. När det var uppe i 44 kronor var han helnöjd.
Nu tittade jag eftersom att auktionen var avslutad. Och gissa vad de såldes för. 210 kronor.
Helt otroligt! Jag har inte berättat för Linus ännu, han är ute och leker. Men detta betyder att han kan köpa en glassmaskin som han tittat på ett tag. För att, så klart sälja glass i strut :-)

Jag var i Täby Centrum i dag. Vi skall på bröllopsfest i morgon och jag var tvungen att hitta något att ha på mig!!!! Och det gjorde jag! HURRA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar