tisdag 9 juni 2009

Stadsbesök

I dag efter jobbet åkte Linus, Mio och jag till stan för att uppdatera bilderna hos Stockholmsgruppen. Det var snabbt avklarat. De var så duktiga <3

Simon hade fått jobb med att klippa en gräsmatta så han ville/kunde inte följa med. Men han är inte heller lika intresserad att stå framför kameran som Linus och Mio är. Han vill nog hellre stå bakom kameran, gissar jag.

Vi gick även in och tittade på och provade ett macro objektiv. Sigma macro 105.
Kanske blir det ett sånt nu. Men det kostade 4995:- så jag skall nog ta en funderare. Men jag fyller ju snart år så en del av det skulle Maxi "överrska" med.

Lägger ut en riktig närbild här senare, då jag sitter vid den andra datorn där bilderna ligger.

1 kommentar:

Lindah sa...

Det skulle vara riktigt kul med ett macroobjektiv. Allting i världen ser fint ut i macro. På ett skrivbord kan det finnas 100tals vackra fotografier man inte ens vet om :) Jag köpte också ett nytt objektiv idag, Nikon 50/1.8. Billigt och väldigt prisvärt. Tyckte 1.4 var lite för dyrt :)

Skicka en kommentar