torsdag 23 april 2009

Sånt som händer på tv!


Nu på eftermiddagen ringde telefonen, Linus svarade och gav luren till mig.
-Hej jag ringer från postkodlotteriet. Jag tänkte, -Åh, nej inte en telefonförsäljare nu igen. Vi är ju registrerade ho NIX.
Han frågade lit om jag hade vunnit något. -Nej, svarade jag Aldrig!
Men nu har du gjort det förstår du, 1000 kronor så håll koll på kontot nu!
Oj, det trodde jag väl aldrig. Jag har varit med i två år nu och aldrig vunnit. I början tittade jag på dragningslistorna på nätet men det har jag för längesedan slutat med. De har ju automatisk vinstbevakning.
Hade det varit sånt som händer på tv så hade jag ju å andra sidan inte vunnit "bara" 1000:- utan en siffra med fler nollor. Men vem vet det kanske kommer det också.
Men man bidra ju i alla fall med något. Postkodlotteriet delar ut pengar till 33 olika organisationer.
Hela överskottet av Lotteriets omsättning går direkt till organisationerna som är förmånstagare i Lotteriet. Hittills har dedelat ut 620 miljoner till alla förmånstagare. Pengar som gör stor skillnad för organisationernas projekt både i Sverige och i världen.

1 kommentar:

Anette sa...

Grattis
Vad roligt, man tror inte att det ska hända en själv :)

Skicka en kommentar