torsdag 12 mars 2009

Nu ska jag sticka ut hakan ;-)

Den här tjejen gillar jag.
Hörde låten innan festivalen på svt:s hemsida och fastnade direkt för den.Både låten och hon är speciella. Jag tycker att låten är magisk och hon behöver inte en massa tillbehör.
Det är bara hon och låten.

Sedan kan man ju diskutera om den hör hemma i den stora melodifetsivalen eller ej. Men undrens tid är inte förbi.

VAD TYCKER DU? Nu villa jag ha MÅNGA inlägg i bloggen. Alla som läsre här kan väl skriva en rad, så blir jag SÅ glad. :-D

6 kommentarer:

Tina sa...

jag tycker också hon gör låten BRA- jag gillar den!!!! Men det visste du redan för vi tittade ju tillsammans :-) Kram T

Staffan Hassius sa...

Hmmmm....."Ugglan" gör ett bra försök att uppnå Janis Joplin känslan....hon når inte riktigt dit...men...hon gör det så pass bra att jag måste erkänna att jag faktiskt gillar låten...trots mitt "Blues-Punk-blod" ;- )
Snälla, snälla var rädd om dig och de dina!!!

Anette sa...

Jag tycker hon är stört skön, men jag vet inte riktigt om melodifestivalen är rätt plats.Fats jag håller tummarna :)

Lindah sa...

Jag tycker den är okej, passar kanske inte i melodifestivalen. Jag är en sån som tycker att melodifestial = schlager. Typ ABBA och Carola, ingenting annat!

Gabriella sa...

Hon är cool, låten med. Men passar inte i den stora finalen. Några som jag verkligen inte hoppas vinner är bla E.M.D, så otroligt irreterande!! & Måns zelmerlöv (eller hur det nu skrivs) usch usch!! Så fånigt!
Kram från mig :)

Gabriella sa...

Vem som vinner glömde jag ju skriva.. Vet inte, har inte följt med på delfinalerna eftersom att jag tycker det blir tradigt, men det jag kan känna är att det inte är någon som direkt sticker ut mer än nån annan, Och man vill ju att sverige ska vinna hela skiten!! (vilket är det enda som betyder nåt ;)hehe)
Svårt, men diggar iaf Agnes gulddräkt även om låten kanske är lite "tam". Den som lever får se. Men det hemska är nog (usch vill inte säga det) men tror att Norge tar hem segern med sin rysk inspirerade låt. *tvi tvi* hoppas jag har fel!

Skicka en kommentar