måndag 2 mars 2009

När man aldrig har några kontanter på sig!
Linus och jag åkte mot Danderyd i dag. Men oj det var lite tomt i tanken så vi skulle tanka på shell vid Roslagsnäsbyavfarten.

Jag öppnade luckan och skruvade bort tanklocket, och i med kortet i automaten...men när jag tryckt in koden stog det DATUMET HAR GÅTT UT PÅ KORTET!


PANIK!!! Men vi tog oss vidare och jag ringde till banken. Jo det hade skickats ett kort den 10 februari. Men JAG har inte fått det. Jag blev då tvungen att spärra kortet eftersom det var det som var giltigt nu.

Nu tar det några dagar innan det nya kommer.


Tänk vad man är beroende av desa kort. Och jag som inte brukar ha kontanter på mig men nu hade jag 100 :- i 20-lappar. Så vi i alla fall kunde tanka så att vi kom hem.


PUH!!!

2 kommentarer:

Lindah sa...

Haha, jag glömde ju mitt kort i automaten förra veckan. Hade ingen mat hemma och var tvungen att gå o handla på söndagen. Sen så tappade jag bort mitt kort! Men fick låna 200kr av en kompis som jag sedan levde på i en vecka :) Man är helt beroende av dessa små kort :)

Bosse sa...

Ännu en variant på bankomatstrul:

http://bosse67.blogg.se/2009/february/pensionen-kom.html

:-)

Skicka en kommentar