tisdag 24 februari 2009

Febrig Mio!

Maxi har "vabbat" i dag med Mio som fick feber i går kväll.
Jag klev upp 5 (!) i morse och då vaknade han och hade ont i huvudet och var brännhet.
Han fick en alvedon och jag tog ut täcket en stund på altanen, för det var SÅ VARM tyckte han. Han lade sig på soffan och somnade efter en stund om igen.

Linus och hans kompis skall åka till Täby Centrum själva. Det är förrsta gången som Linus åker dit själv. (Lite pirrigt för mamma ) Men han har ju sin mobiltelefon i alla fall. Och jag har slutat för dagen så jag kan ju åka och hämta dem om det skulle behövas.

Jag och Simon måste åka till Arninge för att köpa mat till Douglas. Och han skall vägas också. Det känns som om han har gått upp lite igen. Kan det bero på att husse ger honom lite saker då och då ;-) Både jag och barnen är duktiga på att INTE ge honom en massa extra. Och en labrador är ju alltid utsvulten och tackar ju absolut inte nej till lite extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar