söndag 26 oktober 2008

Lika som bär, eller?

Sitter här och tittar på gamla bilder från förr...Maxi har köpt en ny scanner och då måste man ju bara gå i genom gamla bilder. Jag har nu suttit och tittat i mitt första album och hittat stora likheter. Kolla själva.
Först är det min pappa som håller mig i famnen.
Andra bilden min bror med sin dotter Vilma.
Tredje bilden är det min mamma med mig i famnen.
Fjärde bilden är det min syster.
Jag tycker att de är så lika varandra. Även vinklar och vikt kanske inte är sensamma så är de slående hur lika varandra de är.
4 kommentarer:

Tina sa...

Japp, visst är de lika varandra! Minns när jag & Magnus träffades och jag var med hem till forse och fick en bild på J-O som ung- de var väldigt lik varandra på den också! Och Gabriella är också lik!! Kram T

Katharina sa...

Visade bilden för Mio. Han var helt säker på att det var Magnus på pappabilden...

Birgitta sa...

Jättelika! Jag måste säga att din mamma och pappa hade sk "äktenskapstycke" för de två ser ju ut som syskon! Mörka med väldigt lika anletsdrag.

Gabriella sa...

Hihi, alltis så kul att se gamla bilder :)

Skicka en kommentar